Datohas Posted October 2 Report Share Posted October 2 Друзі, всім привіт! Маю питання до тих, хто вже трохи в темі електричок. Хочу взяти авто, яке б мало великий запас ходу, щоб не переживати за підзарядку під час дальніх поїздок. Які моделі можете порадити? Бажано, щоб їх можна було реально купити у нас, а не чекати пів року. Quote Link to post Share on other sites
Erratum Posted October 2 Report Share Posted October 2 О, я нещодавно взяв Zeekr 001 2024 https://bex-auto.com/car-details/zeekr-001-2024 , і це просто ракета! Реально великий запас ходу, що дозволяє кататися без зайвого головняка. Особливо круто, що компанія Bex Auto займається постачанням авто з Китаю, і я отримав свою тачку без зайвих проблем та очікувань. В них все чітко — замовив, отримав, катаєшся. Якщо шукаєш щось надійне з хорошою автономністю, то обов’язково глянь на цю модель, не пошкодуєш! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts