Datohas Posted September 11 Report Share Posted September 11 Привіт, народ! Хтось має досвід користування девайсами від Smok? Думаю, взяти щось із їхніх моделей, але не можу зрозуміти, чи справді вони варті уваги. Хочу щось компактне, зручне та з хорошою передачею смаку. Як вони в реальному житті, не тільки на папері? Quote Link to post Share on other sites
Erratum Posted September 11 Report Share Posted September 11 Привіт! Smok — це взагалі топчик серед вейпів. Я користуюсь pod система Smok Propod Kit, і це просто ракета! Дуже компактний, легко носити з собою, а тяга — ніби з величезного пристрою. У SMOKE-SYSTEM вони продаються в різних кольорах, мій у сірому — виглядає стильно і працює без жодних нарікань. Щодо смаку, то реально передає всі нотки рідини, спробував там рідину Lucky Blueberry Lemonade — смак бомба. Тягнеш і насолоджуєшся. Заряджається швидко, батареї вистачає на кілька днів без проблем. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts