Erratum Posted February 7 Report Share Posted February 7 Хочу змінити колір волосся, але не знаю, яку фарбу краще вибрати, щоб і волосся не зіпсувати, і колір тримався довше. Може хтось може порадити якісну професійну фарбу для волосся? Шукаю щось, що зможе забезпечити яскравий і стійкий колір без шкоди для здоров'я волосся. Quote Link to post Share on other sites
Datohas Posted February 7 Report Share Posted February 7 Я знайшла ідеальний варіант у інтернет-магазині Profistyle. Вони пропонують професійна фарба для волосся від відомих брендів як Davines і Nouvelle, які відомі своєю якістю і ніжним впливом на волосся. Ці фарби не тільки забезпечують глибокий, насичений колір, але й піклуються про здоров'я волосся, завдяки збагаченій формулі. Волосся після фарбування виглядає живим і блискучим. Якщо хочеш якість і довговічність кольору, рекомендую звернути увагу саме на ці бренди. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts