Erratum Posted January 13 Report Share Posted January 13 Я завжди цікавилася символікою прикрас і тим, як різні культури вкладають значення в різні аксесуари. Наприклад, чула, що для деяких народів певні символи можуть бути справжніми амулетами. Як ви ставитеся до символічних прикрас? Може, у вас є якісь приклади, що мають особливе значення для вас? Quote Link to post Share on other sites
Datohas Posted January 13 Report Share Posted January 13 Привіт! Так, це дуже цікава тема! Символіка прикрас справді має велике значення в різних культурах. Я, наприклад, нещодавно купила дуже красивий кулон у вигляді Зірки Давида в ювелірному магазині Золота Королева. Це не лише стильний аксесуар, але й символ захисту та благополуччя в єврейській культурі. Я вважаю, що такі прикраси можуть додати не лише естетичного вигляду, а й глибокого змісту. Тому, якщо шукаєш Зірка Давида кулон , це дійсно чудовий вибір, адже поєднується краса з духовним значенням. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts