Eduard37

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Eduard37

  • Rank
    Member
  1. Zəlzələ çox xoşagəlməz bir hadisədir, seysmoloji xidmətlər, RNT-nin qabaqdadırsa, ümumiyyətlə belə bir problemi xəbərdar edir. İndi Azərbaycanda həmkarıyıq və bu ölkədə zəlzələ olduğunu eşitdik. Bu barədə əvvəlcədən bilmək istərdim ki, bu cür bir xəbər saytını kimə xəbərdar edə biləcək bir xəbər saytını və başqalarını da tapa bilərsiniz.
  2. Také opravdu doufám, že se mi někdy poštěstí vyhrát v cheshsky nebo jiném rnline kasinu. Pokud samozřejmě pravidelně sázíte peníze, šance na výhru se zvyšuje. Já hraji o peníze jen zřídka, prostě nemám vždy možnost hrát pravidelně. A jsou i tací, kteří hrají podle určitého schématu.
  3. Také nejsem příliš zkušený hráč online kasina, ale troufám si přiznat, že občas hraji a dokonce i sázím malé peníze. Nedávno mi bylo doporučeno, abych se zkusil zaregistrovat a hrát v nejlepších online kasinech s českou licencí, napadlo mě, že by bylo dobré zkusit hrát v kasinech v České republice, ale jaká kasina v této zemi jsou nejlepší, zatím nevím. Možná jsou tu zkušenější hráči, řekněte mi.